All-round

Garage "De Waag"

Eerste 3 wedstrijden!

Na een winter vol met kleine veranderingen aan de crossauto stonden wij op zaterdag 19 april voor het eerste aan de start van de cross in Grootegast. Een baan met ondergrond zand.
Na wat dingen te hebben getest onder anderen de banden, beadlocks en de Proflexen was het een zeer leerzame dag.
1e manche 1e
2e manche 2e
3e manche 2e
Finale 3e

 

Na Grootegast gelijk weer richting huis gereden, om 1e paasdag na een paasbrunch de auto weer klaar te maken voor maandag, daar zijn we naar toe gegaan om weer even aan de klei te wennen en ook hier even testen met de banden, beadlocks en Proflexen. Het ritme zat er al goed in en dat kon je zien deze dag! Chris heeft lekker gereden helaas niet het beste resultaat wat we gehoopt hadden omdat er een valse start werd geconstanteerd. Ook terecht hoor.

1e manche 3
2e manche 2
3e manche 3
Finale gewonnen, maar geklasseerd als laatste rijdende vanwege de valse start.

 

Naar een korte week klussen aan wat kleine dingen aan de auto, stond er op de eerste koningsdag de mini NK in Pieterzijl plaats een week voor dat het echte werk gaat beginnen. De indeale manier om de baan onder de knie te krijgen en alles zo goed als het kan afstellen.
Maar dit verliep erg goed bij ons, er waren veel toppers naar Pietezijll gekomen. De strijd zat er goed in maar het pakte goed uit voor ons.

1e manche na op kop gereden te hebben er na 2 ronden uit gegaan doordat de motor niet goed liep
2e manche 2e
3e manche 1e
Finale afgesloten met een winst!

Met een goed gevoel staan wij volgende week zaterdag aan de start van de eerste NK